Indien u de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie" krijgt bij het aanvragen van een nieuwe relatie, betekent dit dat uw organisatie al in de database is opgenomen. Afhankelijk van uw autorisatie kunt u het volgende doen:

• Bent u een gebruiker van een gecrtificeerde organisatie, vraag dan aan de SCIOS beheerder van uw organisatie of deze u als gebruiker binnen de organisatie toevoegt.
  • Bent u een toezichthouder of een gebuiker die een documenten pakket wil aanvragen, vraag dan via deze supportsite via de optie "Nieuwe aanvraag verzenden" een extra gebruiker aan. Vergeet niet al uw gegevens te vermelden. De SCIOS administratie zal na verificatie de inloggevens verstrekken.

Categorie:
Beoordeling (Stemmen):