Ja, dit kan. Echter u kunt alleen de laatst uitgevoerde afmelding wijzigen. U dient hiervoor eerst locatie gegevens, sublocatie en installatiegegevens aan te passen zoals u dat gewijzigd wilt zien. Vervolgens gaat u naar het toestel id of brandstofleiding id en klikt op het wijzig icoontje (icoontje met de pen). U klikt opieuw op afmelden en de nieuwe gegevens worden gekoppeld en de verklaring wordt aangepast. Uiteraard kunt u niet de inspectie datum wijzigen. Wilt u dit, dan zult u een nieuwe afmelding moeten aanmaken. Het wijzigen van een afmelding kost geen credits.