Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?

Oplossing

SCIOS kent bevoegdheden toe op basis van de melding van de Certificatie-instelling. De praktijk leert dat tussen de laatste werkzaamheden van de CI en de melding aan SCIOS soms de nodige tijd zit. Neem contact op met uw CI opdat zij de gegevens snel aanleveren. De CI's zijn gehouden aan een termijn.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wie is verantwoordelijk voor het bijhouden van bedrijfs en persoonsgegevens?
Artikel details
Artikel ID: 60
Categorie: Bedrijfsgegevens
Datum toegevoegd: 30/06/2017 09:30:56
Aantal bekeken: 53
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)