Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Locaties, installaties en afmelden - scope 10

Oplossing

Handleiding voor het omgaan met locaties. Specifieke instructie voor scope 10 installaties en afmeldingen.

Bijlagen:
Instructie_afmelden-specifiek-scope_10.pdf Instructie_afmelden-specifiek-scope_10.pdf

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens
Ik ben gecertificeerd en wil starten met het portaal, is er een instructie?
Ik heb een administratie die centraal afmeld, hoe kan ik dit het beste oplossen?
Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?
Geldt de certificatieregeling ook voor stookinstallaties boven 600 kW?
Artikel details
Artikel ID: 65
Categorie: Handleiding
Datum toegevoegd: 17/12/2019 17:18:20
Aantal bekeken: 74
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug