Knowledgebase

Artikelen in deze categorie:

(2776)
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
(789)
Hoe goed zijn de gegevens beveiligd?
(408)
Kan ik contact opnemen met SCIOS?
(486)
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
(556)
Welke browserversie wordt er ondersteund?
(326)
Moet / mag ik installatiecodes omnummeren?
(547)
  • Meestgelezen artikelen:
  • Nieuwe artikelen:
Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens

Categorie: Technische vragen

(871)
Locaties, installaties en afmelden - scope 10

Categorie: Handleiding

(403)
Ik ben gecertificeerd en wil starten met het portaal, is er een instructie?

Categorie: Handleiding

(5283)
Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?

Categorie: Knowledgebase

(2776)
Hoe te handelen als bij inspectie van een stookinstallatie blijkt dat de gasmeter ontbreekt?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

(1631)
Hoe kan ik afmelden?

Categorie: Afmelden

(1522)
Controleert de SCIOS inspecteur op de 500-uren verklaring?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

(1009)
Gegevens en conclusies overnemen uit rapporten derden

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

(524)
Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?

Categorie: Verklaringen

(550)
Import CSV bestand in Excel

Categorie: Bestanden uploaden en downloaden

(400)
Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?