Artikelen in deze categorie:

3,196
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
1,007
Hoe goed zijn de gegevens beveiligd?
546
Kan ik contact opnemen met SCIOS?
674
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
742
Welke browserversie wordt er ondersteund?
458
Moet / mag ik installatiecodes omnummeren?
689
  • Meestgelezen artikelen:
  • Nieuwe artikelen:
Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens

Categorie: Technische vragen

1,709
Locaties, installaties en afmelden - scope 10

Categorie: Handleiding

1,054
Release Notes November 2020

Categorie: Portal Release Notes

861
Ik ben gecertificeerd en wil starten met het portaal, is er een instructie?

Categorie: Handleiding

5,645
Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?

Categorie: Kennisbank

3,196
Hoe te handelen als bij inspectie van een stookinstallatie blijkt dat de gasmeter ontbreekt?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,866
Controleert de SCIOS inspecteur op de 500-uren verklaring?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,418
Gegevens en conclusies overnemen uit rapporten derden

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

803
Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?

Categorie: Verklaringen

764
Import CSV bestand in Excel

Categorie: Bestanden uploaden en downloaden

582
Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?