Artikelen in deze categorie:

3,111
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
958
Hoe goed zijn de gegevens beveiligd?
515
Kan ik contact opnemen met SCIOS?
634
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
706
Welke browserversie wordt er ondersteund?
428
Moet / mag ik installatiecodes omnummeren?
656
  • Meestgelezen artikelen:
  • Nieuwe artikelen:
Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens

Categorie: Technische vragen

1,604
Locaties, installaties en afmelden - scope 10

Categorie: Handleiding

932
Release Notes November 2020

Categorie: Portal Release Notes

718
Ik ben gecertificeerd en wil starten met het portaal, is er een instructie?

Categorie: Handleiding

5,595
Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?

Categorie: Kennisbank

3,111
Hoe te handelen als bij inspectie van een stookinstallatie blijkt dat de gasmeter ontbreekt?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,823
Controleert de SCIOS inspecteur op de 500-uren verklaring?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,350
Gegevens en conclusies overnemen uit rapporten derden

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

759
Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?

Categorie: Verklaringen

730
Import CSV bestand in Excel

Categorie: Bestanden uploaden en downloaden

536
Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?