Artikelen in deze categorie:

3,019
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
920
Hoe goed zijn de gegevens beveiligd?
498
Kan ik contact opnemen met SCIOS?
598
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
673
Welke browserversie wordt er ondersteund?
411
Moet / mag ik installatiecodes omnummeren?
635
  • Meestgelezen artikelen:
  • Nieuwe artikelen:
Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens

Categorie: Technische vragen

1,386
Locaties, installaties en afmelden - scope 10

Categorie: Handleiding

763
Release Notes November 2020

Categorie: Portal Release Notes

524
Ik ben gecertificeerd en wil starten met het portaal, is er een instructie?

Categorie: Handleiding

5,538
Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?

Categorie: Kennisbank

3,019
Hoe te handelen als bij inspectie van een stookinstallatie blijkt dat de gasmeter ontbreekt?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,782
Controleert de SCIOS inspecteur op de 500-uren verklaring?

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

1,259
Gegevens en conclusies overnemen uit rapporten derden

Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties

700
Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?

Categorie: Verklaringen

690
Import CSV bestand in Excel

Categorie: Bestanden uploaden en downloaden

516
Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?