Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Waarom kan ik geen afmeldingen bestellen?

Oplossing

De items afmedlingen bestellen (quick link) en Credit Management (Menu) zijn alleen zichtbaar voor de admin en /of secretariaats gebruiker van uw organisatie. Alleen deze gebruikers kunnen afmeld credits bestellen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan niet (snel) afmelden
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
Ik heb een administratie die centraal afmeld, hoe kan ik dit het beste oplossen?
Hoe kan ik afmelden?
Ik kan een bepaalde inspecteur niet selecteren
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Portal Home Page "Quick Links"
Datum toegevoegd: 07/06/2012 20:49:54
Aantal bekeken: 629
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (16)

 
« Ga terug