Het SCIOS portaal maakt gebruik van een geverifieerd EV SSL certificaat. Dit waarborgt dat u met het gebruik van het portaal zaken doet met SCIOS (klik hiervoor op het hangslot symbooltje). Tevens worden de gegevens die uitgewisseld worden versleuteld, zodat u er zeker van bent dat onbevoegden de verzonden data niet kunnen bekijken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik heb een administratie die centraal afmeld, hoe kan ik dit het beste oplossen?
Artikel details
Artikel ID: 10
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 07/06/2012 23:13:44
Aantal bekeken: 376
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (12)