Indien u de afmeldingen door één persoon laat doen, die namens verschilende inspecteurs afmeld, en deze persoon voegt ook de locaties etc. toe, volg dan de volgende procedure:

- Maak een nieuwe gebruiker aan van het type "secretariaat" en sla deze op zodat de gegevens worden verzonden naar SCIOS. SCIOS zal indien akkoord zorgdragen voor een inlog.

- Voeg voor iedere inspecteur / user de gegevens toe, vul alle velden volledig in. Ook een ingescande handtekening moet worden ge-upload voor op het certificaat.

- Omdat u de afmelding namens de inspecteur doet, moet u bij het afmelden de naam van de inspecteur aangeven die de inspectie heeft verricht, deze naam zal dan op het certificaat staan.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan een bepaalde inspecteur niet selecteren
Wat als inspectie en herinspectie door twee verschillende personen worden uitgevoerd?
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
PO en PI door dezelfde persoon aan dezelfde installatie?
Welk type afbeelding kan ik het beste gebruiken voor de handtekening en het bedrijfslogo?
Artikel details
Artikel ID: 19
Categorie: Afmelden
Datum toegevoegd: 20/06/2012 14:27:39
Aantal bekeken: 541
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (30)