Indien u de afmeldingen door één persoon laat doen, die namens verschilende inspecteurs afmeld, en deze persoon voegt ook de locaties etc. toe, volg dan de volgende procedure:

- Maak een nieuwe gebruiker aan van het type "secretariaat" en sla deze op zodat de gegevens worden verzonden naar SCIOS. SCIOS zal indien akkoord zorgdragen voor een inlog.

- Voeg voor iedere inspecteur / user de gegevens toe, vul alle velden volledig in. Ook een ingescande handtekening moet worden ge-upload voor op het certificaat.

- Omdat u de afmelding namens de inspecteur doet, moet u bij het afmelden de naam van de inspecteur aangeven die de inspectie heeft verricht, deze naam zal dan op het certificaat staan.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Welk type afbeelding kan ik het beste gebruiken voor de handtekening en het bedrijfslogo?
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
Artikel details
Artikel ID: 19
Categorie: Afmelden
Datum toegevoegd: 20/06/2012 15:27:39
Aantal bekeken: 770
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (39)