Hoe kan ik afmelden?

Oplossing

Afmelden kan op twee manieren:

1. Als de identificatiecode bekend is direct vanuit het portal quick link scherm;

2. Vanuit locatie management, na het opzoeken van de locatie zie u een overzicht van de aanwezige toestellen / brandstofleidingen.

Voor beide opties vragen wij u wel om voor het afmelden eerst alle informatie van de betreffende locatie te actualiseren.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Controleert de SCIOS inspecteur op de 500-uren verklaring?
Waarom kan ik geen afmeldingen bestellen?
Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens
Artikel details
Artikel ID: 20
Categorie: Afmelden
Datum toegevoegd: 20/06/2012 21:05:05
Aantal bekeken: 1441
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.1/5.0 (70)