De postcode komt niet voor, waar kan ik nakijken of de postcode juist is?

SCIOS gebruikt de gegevens zoals die zijn vastgelegd door de gemeente / kadaster en kan geen wijzigingen aanbrengen in de postcode database. Postbus nummers/postcodes kunnen niet worden gebruikt(dat wordt wel een heel klein keteltje:)). U kunt kijken of uw postcode wel voorkomt op:

1. De site postcode.nl, klik op http://www.postcode.nl

2. De site postNL, klik op: http://www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/postcodezoeker/?straat=Straat&huisnummer=Huisnr&plaats=Plaats

Een andere handige tool om te bepalen welke postcode bij een gebouw hoort is de BAG viewer, deze kunt u vinden op: https://bagviewer.kadaster.nl/lvbag/bag-viewer/index.html

Categorie:
Aantal bekeken: