Cascade bestaat niet meer! Leve het optellen van vermogens

Cascade bestaat  niet meer. Wanneer toestellen tussen van 20 tot en met 100 kW nominaal thermisch ingangsvermogen keuringplichtig worden, moeten deze apart worden opgevoerd en krijgen deze een eigen identificatie.

De afmelding van inspecties of onderhoud van deze toestellen kan in één keer tegen één afmeldtegoed. Elke installatie krijgt een eigen verklaring.

Toestellen > 100 kW vallen buiten de optelregeling en dienen separaat afgemeld te worden.

Het opvoeren van een cascade-installatie is niet meer mogelijk. Het afmelden van inspectie of onderhoud van bestaande installaties kan wel. Wijzigen kan niet meer. Als in het verleden verkeerde gegevens zijn ingevoerd, dan graag even met support contact opnemen. Als een ketel in een cascade wordt vervangen, wordt deze apart ingevoerd met een eigen identificatie.

Zie het PDF-document met de gedetailleerde uitleg en instructie.