Welk type afbeelding kan ik het beste gebruiken voor de handtekening en het bedrijfslogo?

Oplossing

U kunt het beste afbeeldingen met de .png extensie gebruiken en daarvan de witte achtergrond transparant maken, zodat het certificaat er netjes uitziet. U kunt voor het omzetten naar .png bijvoorbeeld het gratis programma Irfanview gebruiken (http://www.irfanview.com/). Houdt de maximale formaten in pixels aan, zoals aangegeven bij het uploaden van de bestanden.

Handtekening:

Bedrijfslogo: breedte 300 x hoogte 300 pixels

Handtekening: breedte 300 x hoogte 150 pixels

Grotere afbeeldingen zullen auomatisch geschaald worden.

Artikel details
Artikel ID: 29
Categorie: Bestanden uploaden en downloaden
Datum toegevoegd: 30/09/2014 14:42:50
Aantal bekeken: 210
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (10)