Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Hoe krijg ik de juiste toestellen bij de juiste brandstofleiding op de verklaring

Oplossing

Om alle toestellen goed op de verklaring af te drukken dienen de toestellen en betreffende brandstofleiding gekoppeld te worden aan dezelfde sublocatie. U dient dus eerst een sublocatie aan te maken en daarna de toestellen / brandstofleiding te koppelen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan niet (snel) afmelden
Kan ik een reeds gegenereerde verklaring wijzigen?
Hoe te handelen als bij inspectie van een stookinstallatie blijkt dat de gasmeter ontbreekt?
Ik kan oude brandstofleiding niet afmelden
PO en PI door dezelfde persoon aan dezelfde installatie?
Artikel details
Artikel ID: 31
Categorie: Verklaringen
Datum toegevoegd: 20/03/2015 13:06:54
Aantal bekeken: 353
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (13)

 
« Ga terug