Om alle toestellen goed op de verklaring af te drukken dienen de toestellen en betreffende brandstofleiding gekoppeld te worden aan dezelfde sublocatie. U dient dus eerst een sublocatie aan te maken en daarna de toestellen / brandstofleiding te koppelen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan oude brandstofleiding niet afmelden
Kan ik een reeds gegenereerde verklaring wijzigen?
GAD-toestellen in de industrie (toepassen buiten GAD-scope) reden tot afkeur?
Zijn direct gestookte boilers keuringplichtig?
Hoe kan ik afmelden?
Artikel details
Artikel ID: 31
Categorie: Verklaringen
Datum toegevoegd: 20/03/2015 12:06:54
Aantal bekeken: 257
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (13)