Ja, dit kan. Echter u kunt alleen de laatst uitgevoerde afmelding wijzigen. U dient hiervoor eerst locatie gegevens, sublocatie en installatiegegevens aan te passen zoals u dat gewijzigd wilt zien. Vervolgens gaat u naar het toestel id of brandstofleiding id en klikt op het wijzig icoontje (icoontje met de pen). U klikt opieuw op afmelden en de nieuwe gegevens worden gekoppeld en de verklaring wordt aangepast. Uiteraard kunt u niet de inspectie datum wijzigen. Wilt u dit, dan zult u een nieuwe afmelding moeten aanmaken. Het wijzigen van een afmelding kost geen credits.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Welke datum moet bij het afmelden worden ingevuld?
Hoe krijg ik de juiste toestellen bij de juiste brandstofleiding op de verklaring
Ik kan niet afmelden, ik kan geen scope selecteren, toestel wijzigen
Ik kan oude brandstofleiding niet afmelden
Ik zoek een locatie op postcode / huisnummer maar deze staat er dubbel in
Artikel details
Artikel ID: 32
Categorie: Verklaringen
Datum toegevoegd: 22/04/2015 10:43:06
Aantal bekeken: 375
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (11)