Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Ik kan een bepaalde inspecteur niet selecteren

Oplossing

U kunt als secretariaats gebruiker alle inspecteurs selecteren binnen uw organisatie. Als admin gebruiker kunt u alleen namens inspecteurs afmelden die dezelfde scopes bezitten als uzelf.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan niet afmelden, ik kan geen scope selecteren, toestel wijzigen
Ik kan niet (snel) afmelden
Ik heb een administratie die centraal afmeld, hoe kan ik dit het beste oplossen?
Waarom kan ik geen afmeldingen bestellen?
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
Artikel details
Artikel ID: 35
Categorie: Afmelden
Datum toegevoegd: 16/11/2015 10:57:35
Aantal bekeken: 326
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (17)

 
« Ga terug