Voordat het mogelijk is om afmedlingen te doen dient u over voldoende afmeldsaldo te beschikken. U kunt afmeldsaldo door de admin / secretariaats gebruiker van uw organisatie laten bestellen. Na ontvangst van de betaling wordt het saldo opgewaardeerd. Het Snel afmelden werkt alleen als alle toestel/brandstoleiding gegevens goed zijn ingevuld, dus bij de meeste oude codes dient u eerst de gegevens goed in te vullen.