De opdrachtgever moet in het bezit worden gesteld van de verklaring van onderhoud of inspectie en van de betreffende rapportage.

Deze hoeven niet direct bij de stookinstallatie beschikbaar te zijn, maar moeten wel bij PI en PO beschikbaar zijn en aan het bevoegd gezag overlegd kunnen worden.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kun je volstaan met een rekening van een installatiebedrijf dat een inspectie of onderhoud is uitgevoerd?
Artikel details
Artikel ID: 43
Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties
Datum toegevoegd: 30/06/2017 09:05:39
Aantal bekeken: 278
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (10)