Nee. Van een inspectie of onderhoud moet het SCIOS gecertificeerde bedrijf een verklaring en een inspectie/onderhoudsrapport aan de opdrachtgever overleggen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Moet er bij een stookinstallatie zelf een rapport aanwezig zijn van het uitgevoerde onderhoud en inspectie?
Artikel details
Artikel ID: 47
Categorie: FAQs over de SCIOS Certificatieregeling - Stookinstallaties
Datum toegevoegd: 30/06/2017 09:08:35
Aantal bekeken: 64
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)