Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Ik kan mijn SCIOS registratienummer niet wijzigen

Oplossing

Het SCIOS registratienummer kan alleen door de SCIOS adminstratie gewijzigd worden. Bent u van mening dat uw registratienummer niet juist is, dien dan een support aanvraag in.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?
Wie is verantwoordelijk voor het bijhouden van bedrijfs en persoonsgegevens?
Ik kan niet afmelden, ik kan geen scope selecteren, toestel wijzigen
Kan ik een reeds gegenereerde verklaring wijzigen?
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
Artikel details
Artikel ID: 5
Categorie: Bedrijfsgegevens
Datum toegevoegd: 07/06/2012 20:00:59
Aantal bekeken: 305
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (11)

 
« Ga terug