Kennisbank
SCIOS Support > Help Desk SCIOS portaal > Kennisbank

Zoeken:


Ik kan mijn SCIOS registratienummer niet wijzigen

Oplossing

Het SCIOS registratienummer kan alleen door de SCIOS adminstratie gewijzigd worden. Bent u van mening dat uw registratienummer niet juist is, dien dan een support aanvraag in.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kan ik een reeds gegenereerde verklaring wijzigen?
Account geblokkeerd, hoe kan ik mijn account weer activeren?
Bij het aanvragen van een nieuwe relatie krijg ik de melding "Vestigingsadres is gebruikt door andere relatie"
Ik kan niet afmelden, ik kan geen scope selecteren, toestel wijzigen
Mijn oude identificatiecode komt niet voor in de database
Artikel details
Artikel ID: 5
Categorie: Bedrijfsgegevens
Datum toegevoegd: 07/06/2012 21:00:59
Aantal bekeken: 381
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (11)

 
« Ga terug