Geldt de certificatieregeling ook voor stookinstallaties boven 600 kW?

Ja, in de wet is aangewezen dat kleine en middelgrote stookinstallaties gekeurd moeten worden door een SCIOS-gecertificeerd inspectiebedrijf. Dit geldt voor installaties (toestellen) met een thermisch ingangsvermogen (belasting op onderwaarde) van 100 kW of meer tot een bovengrens van 50 MW. Voor sommige installaties geldt een ondergrens van 20kW.

Copyright - 2020 - SCIOS           Privacy Policy