Het inspectiebedrijf zelf is verantwoordelijk voor het opvoeren en bijhouden van de gegevens. Deze betreffen:

• Algemene bedrijfsgegevens
  • Primair contactpersoon
  • Gebruikers waaronder alle bevoegde personen en ondersteunend personeel dat toegang moet hebben en namens bevoegde personen moet kunnen afmelden.

SCIOS kent enkel het registratienummer en de bevoegdheden toe. Bevoegdheden worden toegekend of verwijderd naar aanleiding van de melding van de Certificatie-instelling.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waarom duurt het soms lang voordat bevoegdheden toegekend worden?
Welke type user accounts kan ik als gecertificeerd inspectiebedrijf aanvragen?
Artikel details
Artikel ID: 59
Categorie: Bedrijfsgegevens
Datum toegevoegd: 30/06/2017 09:28:39
Aantal bekeken: 210
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)