» Categorie: Bestanden uploaden en downloaden  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Welk type afbeelding kan ik het beste gebruiken voor de handtekening en het bedrijfslogo? Artikel beoordeeld 3.4/5.0
U kunt het beste afbeeldingen met de .png extensie gebruiken en daarvan de witte achtergrond transparant maken, zodat het certificaat er netjes uitziet. U kunt voor het omzetten naar .png bijvoorbeeld...
Import CSV bestand in Excel Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Het CSV-bestand dat uit het SCIOS-portaal geëxporteerd kan worden, kan op de volgende manier in Excel worden geïmporteerd: Maak een leeg Excelblad aan (nieuw bestand) Ga naar de tab Geg...